NPI-DPI

Nieuws


23 oktober 2023 - Om 11:00 uur heeft de zitting bij de Raad van State plaatsgevonden inzake het beroep van NPI-DPI tegen de Kiesraad. De Raad van State heeft uitspraak gedaan om 14:00. In de uitspraak is de Raad van State met geen letter ingegaan op de inhoud van het beroep.

Het beroep was gericht op Art. G van de Kieswet. Deze wet stelt eisen aan een politieke partij wanneer deze met naam en logo geregistreerd wil worden bij het centraal stembureau. Hier voldoet de eenmanspartij PVV naar inziens van NPI-DPI niet aan. De RvS heeft hier geen woord aan gewijd, maar maakte het beroep politiek inhoudelijk.

Feitelijk een voorgedrukte uitspraak volgens de jurist. De Tweede Kamerverkiezingen op 22 november 2023 zullen dus weer gemanipuleerd zijn.

De uitspraak is te vinden op de website van de RvS, via onderstaande link:
Uitspraak 202306444/1/A2 - Raad van State


17 oktober 2023 - Vanmiddag heeft NPI-DPI beroep aangetekend bij de Raad van State naar aanleiding van het proces verbaal van de Kiesraad d.d. 13 oktober 2023 inzake het plaatsen van de PVV op de kandidatenlijst voor TK verkiezingen 2023.

De ondemocratische eenmanspartij PVV hoort volgens de Kieswet niet op de kandidatenlijst te staan. Met het beroep heeft NPI-DPI er vertrouwen in dat na 18 jaar eindelijk een einde komt aan dictatuur in de Tweede Kamer en manipulatie van de werking van de Tweede Kamer.

De Raad van State doet binnen 6 dagen uitspraak.


28 september 2023 - Stichting NPI-DPI heeft op 28 september 2023 een persconferentie gehouden in Perscentrum Nieuwspoort. Kijk de persconferentie terug via onderstaande link:
Democratie in Balans. Het probleem in de Tweede Kamer. - YouTube


24 augustus 2023 - Persbericht Stichting NPI-DPI over publicatie van analyse en informatie van de Nederlandse politieke extreemrechts doctrine: Extreemrechts doctrine, de oorzaak van de Nederlandse politieke problemen.

Het persbericht is verstuurd naar Nederlandse media-organisaties, bedrijfsorganisaties, bedrijven, fractievoorzitters van de Tweede Kamer, de griffier van de Tweede Kamer en de Kiesraad.


5 juni 2023 - Er zijn de afgelopen tijd hoogleraren en wetenschappers op de voorgrond getreden die de bevolking adviseert chaos te omarmen. Bob de Wit is er één van. De huidige maatschappijvorm is volgens hem op zijn einde en mag afgebroken worden. Zijn society 4.0, volgens hem een vooruitgang, zou ervoor in de plaats moeten komen. Houdt Bob de Wit de bevolking een worst voor, zodat de huidige macht vrij baan heeft om chaos te creëren? Klinkt niet anders dan Build Back Better...


23 februari 2023 - Voor meer borden en displays langs Nederlandse snelwegen zijn wij een crowdfunding gestart. Deel of doneer: https://gofund.me/079ba7bf Bedankt voor uw steun!


7 december 2022 - Stichting NPI-DPI bevraagt bij De Balie, Pieter Heerma en Dominique van der Heyde over misstanden in de democratie. Bekijk het fragment hier.

Stichting NPI-DPI bevraagt Pieter Heerma en Dominique van der Heyde over misstanden in de democratie.

*Rutte heeft op 10 juli 2023 aangekondigd dat hij na de volgende verkiezing de politiek verlaat. Wij laten onderstaande video staan tot hij daadwerkelijk is vertrokken.*

27 november 2022 - Rutte heeft het erg naar zijn zin in Den Haag en wil nog 30 jaar doorgaan als premier, zo vertelt hij bij Spuigasten. Bekijk het fragment hier.


Politiek abonnement

Stichting Denktank en Advies NPI-DPI biedt politieke abonnementen op maat aan.

Nieuws

Doelstellingen

Over NPI-DPI

Stichting NPI DPI

Contactgegevens

Hoe kunt u ons bereiken.