NPI-DPI

Nieuws


24 augustus 2023 - Persbericht Stichting NPI-DPI over publicatie van analyse en informatie van de Nederlandse politieke extreemrechts doctrine: Extreemrechts doctrine, de oorzaak van de Nederlandse politieke problemen.

Het persbericht is verstuurd naar Nederlandse media-organisaties, bedrijfsorganisaties, bedrijven, fractievoorzitters van de Tweede Kamer, de griffier van de Tweede Kamer en de Kiesraad.

www.nleudenktank.nl www.democratie-in-balans.nl/achtergrond/extreemrechts-doctrine


5 juni 2023 - Er zijn de afgelopen tijd hoogleraren en wetenschappers op de voorgrond getreden die de bevolking adviseert chaos te omarmen. Bob de Wit is er één van. De huidige maatschappijvorm is volgens hem op zijn einde en mag afgebroken worden. Zijn society 4.0, volgens hem een vooruitgang, zou ervoor in de plaats moeten komen. Houdt Bob de Wit de bevolking een worst voor, zodat de huidige macht vrij baan heeft om chaos te creëren? Klinkt niet anders dan Build Back Better...


23 februari 2023 - Voor meer borden en displays langs Nederlandse snelwegen zijn wij een crowdfunding gestart. Deel of doneer: https://gofund.me/079ba7bf Bedankt voor uw steun!


7 december 2022 - Stichting NPI-DPI bevraagt bij De Balie, Pieter Heerma en Dominique van der Heyde over misstanden in de democratie. Bekijk het fragment hier.

Stichting NPI-DPI bevraagt Pieter Heerma en Dominique van der Heyde over misstanden in de democratie.

*Rutte heeft op 10 juli 2023 aangekondigd dat hij na de volgende verkiezing de politiek verlaat. Wij laten onderstaande video staan tot hij daadwerkelijk is vertrokken.*

27 november 2022 - Rutte heeft het erg naar zijn zin in Den Haag en wil nog 30 jaar doorgaan als premier, zo vertelt hij bij Spuigasten. Bekijk het fragment hier.


Politiek abonnement

Stichting Denktank en Advies NPI-DPI biedt politieke abonnementen op maat aan.

Nieuws

Doelstellingen

Over NPI-DPI

Stichting NPI DPI

Contactgegevens

Hoe kunt u ons bereiken.